Online fotoavond: “Het Blauwe en het Gouden uurtje” 14 juni: aanvullende informatie

Fotograaf Dave Zuuring zal op 14 juni 2021 via Zoom onze foto’s bespreken die we hebben gemaakt tijdens het “Blauwe en het Gouden uurtje”. In een eerder artikel hebben we al een toelichting gegeven op het Blauwe en Gouden uurtje en verwezen naar tips van Dave Zuuring. Lever de foto ter bespreking uiterlijk 10 juni in.

KNMI toren tijdens blauwe uurtje

Dave zal tijdens de online fotoavond feedback en tips geven over de genomen foto’s. Indien relevant kan hij eventueel ook direct laten zien wat hij bedoelt met bijvoorbeeld een andere uitsnede of belichting.

Ter voorbereiding op de bespreking is met Dave afgesproken dat hij vooraf de foto’s van ons ontvangt. Daarom het verzoek de foto’s voor deze avond uiterlijk 10 juni 20.00 per e-mail aan Jan aan te leveren via webmaster2@fotoclubbilthoven.nl. Beperk je daarbij tot een bestand van maximaal 2Mb, maar maak het ook niet te klein om eventuele bewerking nog mogelijk te maken. Geef eventueel alvast aan waarover je graag feedback of tips ontvangt naar aanleiding van jouw eigen foto. Dan kan Dave daar op inspelen.

We hopen dat “Het Blauwe en het Gouden uurtje” voldoende inspiratie biedt en dat jullie op pad gaan om een mooie foto te maken of een recent genomen foto aanbieden ter bespreking. Door bezig te zijn (geweest) vanuit dit thema is een bespreking door een expert op dit terrein dan extra leerzaam.


Vragen of tips over dit thema of feedback op (proef)foto’s kan je kwijt in een speciaal daarvoor gemaakt forum-onderdeel.

Geef een antwoord