Nieuwe foto’s bij de Voedselbank

De expositie bij de voedselbank is weer vernieuwd door Joke en Henny.Deze keer heeft Joke de foto’s aangeleverd met als thema: De olifantenparade Over circa 3 maanden willen we de serie weer vervangen. Rob heeft aangegeven 5 foto’s aan te leveren met passe-partout en versteviging. Voor de expo hierna, graag (meer…)

Bericht van Bouwe Taverne

Geïnspireerd door het succes van onze bijdrage aan het eeuwfeest van De Woudkapel wil ik jullie een nieuw voorstel doen. Want ‘mijn’ club, energiecoöperatie BENG!, viert dit jaar haar tweede lustrum met een evenement in november. En ik dacht: wat leuk zou het zijn om rond het thema ‘energietransitie’ foto’s te gaan maken en exposeren. Dat roept, zoals ik merkte in diverse gesprekken hierover, wel wat vragen op. Vooral de moeilijkheid (want breedte en abstractie wellicht) om het thema te vangen is een mogelijke hobbel. Anderzijds moeten we daar als club niet voor weglopen. Maar dat is een mening😊.

Lees verder “Bericht van Bouwe Taverne”

Expositie in het Gemeentehuis

Ieder jaar verzorgen we een expositie van onze foto’s in het gemeentehuis. Dat doen we dan in de zgn. traverse, de verbinding tussen het oude gebouw en de nieuwbouw. Voorheen heette dit de traverse, maar sinds dit jaar wordt dit de Kunstgang genoemd. We kunnen dit jaar in de maand (meer…)

Gluren bij de buren 2023

Op 1 april hebben 9 leden van de fotoclub foto’s gemaakt op het jaarlijks terugkerende evenement Gluren bij de Buren. Deze zijn te vinden op de site van de stichting kunst en cultuur de Bilt. impressie gluren bij de buren 2023 (meer…)

Nieuwe kansen !

De Mixed Focusgroep bestaat op dit moment uit zes leden.

Meestal is iedereen aanwezig maar natuurlijk zijn er momenten waarop we ineens met z’n vieren aan tafel zitten omdat er iemand met vakantie is of andere bezigheden heeft.

Op zo’n moment ontstaat de gedachte om de groep uit te breiden met maximaal 2 personen.

Foto: Otto Verkerk
Lees verder “Nieuwe kansen !”

Van het Bestuur

Beste Leden van de Fotoclub Bilthoven,

Afgelopen maandag hadden we onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Dit is een belangrijke bijeenkomst tijdens het verenigingsjaar. Het bestuur legt dan verantwoording af over het gevoerde beleid van het afgelopen jaar en geeft bovendien aan wat de plannen voor het komend jaar zijn.

Lees verder “Van het Bestuur”

Nieuwe foto’s bij de Voedselbank

De expositie bij de voedselbank is weer vernieuwd door Joke en Henny.Deze keer heeft Nathalie de foto’s aangeleverd met als thema: Portretten. Over circa 3 maanden willen we de serie weer vervangen. Wie wil er 5 foto’s aanleveren met passe-partout en versteviging.Voor informatie kan je bij ons terecht. Groetjes Henny en (meer…)