Recente clubavonden

Op clubavonden wordt regelmatig werk van onze eigen leden getoond en besproken. Hieronder vindt je enkele recente clubavonden waarvan foto’s hier beschikbaar zijn.

Klik op de titel of de bijbehorende foto om meer detail over een avond te zien. Details van sommige avonden (weergegeven in rood) zijn alleen voor ingelogde clubleden te bekijken.

Zwart-wit

12 februari 2024

Foto: Bea van Beckhoven-van der Schoot

Deze clubavond besprak en bewerkte René van Rijswijk de door leden gemaakte zwart-wit foto’s. René had eerder op 27 november al een avond verzorgd.

Gedicht en foto

22 januari 2024

Foto: Jirka Marsal

Leden werden uitgedaagd om een gedicht, spreuk of deel van een liedtekst te kiezen en hier een foto bij te maken.

Tafeltjesavond
Foto: Leon Bongers
Plezier
Foto: Dick Bakkum
Foto’s uit Amersfoort
Foto: Otto Verkerk

De jaarlijkse clubsafari, dit keer naar Amersfoort werden besproken.

Fotocollage kleur en vorm

25 september 2023

Foto: Jan K.

Op 25 september werd uitgekeken naar de invulling van de opdracht die Viviane van Hooft had gegeven: Maak een collage met vorm en/of kleur.

Paddenstoelen

13 november 2023

Foto: Wim Kastelijn
Mijn hoogtepunt 2023

11 september 2023

Foto: Wim Kastelijn

Op 11 september vond een bespreking plaats van de foto’s die de leden hadden aangeleverd met als thema “Mijn hoogtepunt 2023”.