Genieten: De laatste Corona-uitdaging

Vandaag, maandag 8 juni zou de laatste clubavond van dit seizoen zijn. We hopen en verwachten dat we in september weer op een meer normale manier met elkaar over fotografie en onze foto’s kunnen spreken op clubavonden.

Genieten

Nu we weer steeds iets meer “mogen” kunnen we wellicht ook weer meer genieten. We zoeken hier foto’s die dat in beeld brengen.

Deze keer wil ik geen einddatum aangeven. Stuur, zoals steeds, je inzending naar mij. Gedurende de vakantieperiode kan het wel wat langer duren voor ik je foto op de website kan hebben opgenomen. Ook voor leden die alsnog onder een eerder thema een foto willen inleveren geef ik graag die mogelijkheid.

Hieronder zie je een overzicht van de foto’s die tot nu toe zijn ingeleverd onder elk thema.

Overzicht van de thema's

Hieronder vind je links naar alle inzendingen per thema.
DatumThemaAantal foto's
8 juni tot na de zomerGenieten
Nu we weer steeds iets meer "mogen" kunnen we wellicht ook weer meer genieten. We zoeken hier foto's die dat in beeld brengen.
lopende thema
25 mei tot 7 juniZelfportret
Een fotografisch zelfportret kan gewoon simpelweg een goede foto van jezelf zijn, maar het is leuker als je ook probeert jezelf te karakteriseren door attributen, gezichtsuitdrukking of belichting.
11
11 tot 24 meiReflectie
Het woord "reflectie" kan zowel verwijzen naar iets als een spiegeling, maar ook naar een bespiegeling. Beide interpretaties zouden je kunnen inspireren bij deze uitdaging.
13
27 april tot 10 meiBuiten kijken
Velen van ons maken een dagelijks ommetje voor een frisse neus. We zien dan de wereld weer wat tot leven komen, zij het voorzichtig en met inachtneming van de anderhalve meter. We zien hier graag foto’s die dat laten zien.
14
13 tot 26 april Stil leven
In deze tijd is alles anders. We zoeken foto’s die die andere, merkwaardig stille tijd verbeelden. Uiteraard is de interpretatie van dit thema weer geheel vrij. Ook als je ervoor kiest de spatie uit deze titel weg te laten. Maar andere invullingen zijn ook zeker welkom!
18
20 maart tot 12 aprilBinnen kijken
Door Corona moeten we veel binnen blijven. De uitdaging is dan om met wat je zelf in huis hebt een aansprekende, verrassende foto te maken. Klik op een foto voor een groter beeld.
19

Wellicht dat we in het nieuwe seizoen de foto’s van deze uitdagingen nog op een clubavond kunnen bespreken. Ik ben daarover al met enkele clubleden in overleg. Als je daar ideeën over hebt hoor ik dat graag.

Geef een reactie