Genieten


Terug

Genieten

Nu we weer steeds iets meer "mogen" kunnen we wellicht ook weer meer genieten. We zoeken hier foto's die dat in beeld brengen.
De fotoToelichting
Bea van Beckhoven
Vanmorgen klinken opeens vrolijke muzieknoten door onze straat. Daar gaan we op af maar dan wel van vier hoog van ons balkon. Ik maak de foto’s met mijn Nikon camera en opeens gooit Stan een plastic zakje met geld erin naar beneden. We beginnen weer meer te genieten van dit Corona evenementje.
Jeroen Bögemann
Tijdens een fotoshoot kan ik als fotograaf genieten van het bedenken van nieuwe poses voor de modellen, maar de modellen zelf kunnen ook genieten tijdens een shoot zoals deze foto laat zien. Zij hebben mijn aanwijzingen niet nodig !
Boukje Reuzel
Tijdens de boottocht naar de Marker Wadden, zag ik dit beeld van de ‘Poepende Man’ van Antony Gormley. Op deze wijze vond ik het wel een grappig plaatje. Het ’echte genieten’ begon tijdens onze wandeling op het eiland van de Marker Wadden
Henny Mol
Genieten kan je van de zon, vrije dagen, maar voor mij nu van mijn nieuwe aanwinst: de tussenringen.
Deze gebruikt op mijn 50 mm lens, om mij wat meer op macrofotografie te kunnen focussen, misschien ooit nog eens een echte macro-lens aanschaffen.
Nog veel oefenen, beestjes zitten niet stil en het waait ook steeds.
Jan K
Zonnebloemen in eigen tuin zijn voor mij onderdeel van het genieten tijdens de zomer, zeker met hard werkende hommels.
Nathalie van der Poel
Genieten was een moeilijk onderwerp in deze dagen van corona. Deze foto maakte ik in mei met mijn kleine camera DMC-LX15 Panasonic. IK genoot van de rozen in mijn tuin met de naam 'Quirlande D’amour’. Het dichte hek staat symbool voor de lock-down. Omdat ik nu weer genoot van de foto van mijn rozen stuurde ik hem in.
Tinus Pulles
Veel gewandeld in deze corona-tijd. Daardoor zeer bewust de voorjaarsbloemetjes in de parken en landgoederen rond Utrecht waargenomen en gefotografeerd.
Toppunt van genieten op dat punt was een recent bezoek aan de Marker Wadden, waar ik dit Slangekruid fotografeerde.
Dick Bakkum
Vorige week zijn wij een weekje in Drenthe op vakantie geweest en ik heb daar nog een paar mooie foto’s gemaakt.

Terug