Van het bestuur

Even kijken of het geworden is wat ik verwachtte. Dit herkennen jullie vast wel als je een foto hebt genomen en even wilt zien of de foto aan je verwachtingen voldoet. Dan is er meestal nog gelegenheid om het een tweede of derde keer te proberen.

Zo is het ook aan het einde van het jaar. Even terugkijken of het geworden is wat we ervan verwachtten maar het nog een tweede keer proberen is er dan helaas niet bij.

2019 was in mijn ogen een heel goed jaar voor onze fotoclub. We hadden inspirerende clubavonden waar eigen werk werd besproken en een aantal keren hadden we een gastspreker op bezoek.

De fotosafari naar Breda was een groot succes, evenals onze aanwezigheid op de Kunstmarkt en de exposities. En het mooie is ook nog dat veel nieuwe leden zich hebben aangemeld.

“Van het bestuur” verder lezen

Kettingfoto

Wie bouwt er mee aan een ketting van foto’s? Meld je aan vóór 9 januari 2020. Maandagavond 20 april 2020 staat in het teken van bijzondere series foto’s: de series van onze “kettingfoto’s”. We presenteren dan de eindresultaten van series die we samen maken. Doe daarom vanaf januari mee aan deze inspirerende samenwerking!

“Kettingfoto” verder lezen

Toekomst van de Fotoclub

Beste clubleden, We nodigen jullie van harte uit om deze brief te lezen en hierop te reageren. Aanleiding: Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich de vraag gesteld wat de toekomst van de Fotoclub zou zijn. Deze vraag werd mede ingegeven door de toename van het aantal leden en de (meer…)

Open Dag

Op de OPEN DAG 2019 van de NVvS (Nederlandse Vereniging voor Stereofotografie) op zaterdag 28 september 2019 kan iedereen kennismaken met de fascinerende wereld van stereofotografie en andere 3D-beeldtechnieken. De OPEN DAG vindt plaats in meerdere ruimten van het zalencentrum ‘t Visnet in Huizen.

De dag begint om 10.30 uur en eindigt om 15.45 uur. De zaal is open vanaf 9.45 uur.

“Open Dag” verder lezen