High Key op het forum

We hebben nog ruim drie weken tot de derde online clubavond op 25 januari 2021. Een aantal leden is al druk bezig met het experimenteren met camera, belichting en nabewerking rondom het thema High Key en doet daar verslag van op het forum.

Jan en ik, maar ook anderen, proberen daar steeds op te reageren. Als je zelf nog bezig bent met dit onderwerp kun je daar wellicht inspiratie vinden, verslag doen van je eigen bevindingen of advies of raad vragen.

Je vindt het forum op de website Ledenpagina’s | Discussie Forum en kies dit forum, of direct het forum High Key. Je kunt dan:

  • Een onderwerp van een van je medeclubleden bekijken en er via een knop “Antwoord” op reageren
  • Zelf een nieuw onderwerp starten, waarop anderen dan weer kunnen reageren.

Er is een korte handleiding voor het forum beschikbaar op de website.

Geef een reactie