Online fotoavond: Eigen werk

Wanneer:
8 maart 2021 @ 20:00 – 22:00
2021-03-08T20:00:00+01:00
2021-03-08T22:00:00+01:00
Waar:
Digitaal via Zoom
Details in de uitnodiging voor de Zoom-sessie

Eigenwerk avond met speciale toevoeging.

Natuurfoto’s zullen via zoom  beoordeeld worden door Johan van der Wielen. De foto’s graag opsturen naar Diane voor 1 maart zij zal ze dan naar Johan sturen. Voor Diane’s e-mailadres: zie de ledenlijst op de site (alleen voor leden toegankelijk).

Johan van der Wielen

Met zijn enthousiasme, enorme energie en passie voor de natuur wil fulltime professioneel natuurfotograaf Johan van der Wielen (1975) anderen inspireren zelf naar buiten te gaan om te worden overweldigd door zowel de grootsheid als kleinste details van het leven om ons heen. Zijn beelden bevatten meestal de ervaring en beleving, de sfeer en emotie. De natuur is zijn speeltuin om zich uit te drukken, zijn beelden zijn soms werkelijkheid en soms kunstzinnige uitingen. Het gaat hem niet om het weergeven van de werkelijkheid maar om het gevoel wat hij op dat moment ervaart, de impressie die de natuur op hem heeft.
Binnen de natuurfotografie heeft Johan zich gespecialiseerd in landschapsfotografie, macrofotografie en nachtfotografie. Zijn werkterrein strekt zich in Nederland uit van de Utrechtse Heuvelrug, via de Waddeneilanden tot aan het hoge Noorden waar hij in Finland en Noorwegen op zoek gaat de indrukwekkende en vaak nog onbedorven natuur, van beren en veelvraten tot aan het mysterieuze noorderlicht.
Johan is naast fotograaf tevens schrijver, filmer en reisbegeleider. Zijn werk is in vele bladen gepubliceerd en hij doet opdrachten voor o.a. de grote natuurorganisaties, bedrijven en (lokale) overheden. Hij heeft een grote diversiteit aan prijzen gewonnen op (inter)nationale fotowedstrijden.

Zie zijn website www.JohanvanderWielen.nl

Geef een antwoord