Open Dag

Op de OPEN DAG 2019 van de NVvS (Nederlandse Vereniging voor Stereofotografie) op zaterdag 28 september 2019 kan iedereen kennismaken met de fascinerende wereld van stereofotografie en andere 3D-beeldtechnieken. De OPEN DAG vindt plaats in meerdere ruimten van het zalencentrum ‘t Visnet in Huizen.

De dag begint om 10.30 uur en eindigt om 15.45 uur. De zaal is open vanaf 9.45 uur.

Tijdens de OPEN DAG zijn er vijf blokken van elk een half uur met 3D-projecties op een zeer groot scherm met een grote diversiteit aan digitale 3D-beelden. Tussen de projecties door is het buffet geopend voor koffie, thee, drankjes, soep, broodjes, etc. Gedurende deze dag zullen NVvS-leden demonstreren hoe zij hun fascinerende hobby in de praktijk brengen. Hierbij is aandacht zowel voor het maken van stereo-opnamen als voor de verschillende mogelijkheden om stereo-opnamen te bekijken. Ook brengen ontwikkelaars en handelaren op de informatie- en productenmarkt hun materialen op het gebied van 3D-fotografie en andere 3D-beeldtechnieken, zoals 3D-video en VR, onder de aandacht. Diverse 3D-producten zijn er te bewonderen en worden tevens te koop aangeboden voor aantrekkelijke prijzen.

De toegang tot de OPEN DAG is voor leden en niet-leden GRATIS. Belangstellenden kunnen zich desgewenst ter plaatse aanmelden voor het lidmaatschap van de NVvS. De vereniging heeft dan voor geïnteresseerden een speciale aanbieding om lid te worden.

Het lidmaatschap geeft leden toegang tot vier andere verenigingsdagen in Huizen waarop 3D-series worden vertoond en ervaringen op het gebied van 3D-fotografie worden uitgewisseld. Daarnaast ontvangen leden drie keer per jaar het 3D-Bulletin met daarin allerlei informatie over digitale 3D-fotografie en heel veel mooie 3D-foto’s. Ook heeft de NVvS een e-groep, waarbinnen leden informatie delen en uitwisselen. De kosten van het lidmaatschap bedragen € 33,00 voor een heel jaar. Op de verenigingswebsite www.stereofotografie.nl is meer informatie over de NVvS en 3D-fotografie te vinden.

Het bestuur van de NVvS hoopt veel belangstellenden te ontvangen tijdens de OPEN DAG 2019 in zalencentrum ’t Visnet in Huizen (adres: De Ruyterstraat 7, 1271 SR Huizen).

Geef een antwoord