Foto-excursie Digibeter

Digibeter foto-excursie naar het Máximapark

Op dinsdag 3 augustus is de Digibeter werkgroep, na een lange tijd, weer op foto-excursie gegaan naar het Máximapark in Vleuten. Het was de eerste excursie die we samen hadden sinds we Monnickendam hadden aangedaan. Iedereen verheugde zich er op om samen weer te gaan fotograferen.

De keuze viel op het Máximapark. Dit is een van de grootste stadsparken van Nederland en staat bekend om de Vlinderhof (een vlindertuin ontworpen door Piet Oudolf) en Het Lint (een 8 km lange asfaltweg die geen begin en geen eind heeft).
We verzamelde om half elf op het parkeerterrein van de Vlinderhof. Vandaar gingen we met een trekpontje over het water om vervolgens meteen in de Vlinderhof te staan.

Panoramafoto van de Vlinderhof door Petra.

Tot 12 uur was iedereen druk bezig met het maken van foto’s van bloemen, bijtjes en vlindertjes. En ondertussen hielpen we elkaar met het ontdekken van de verborgen geheimen van de camera.

Foto: Monika
Foto: Wim

Aan de nabijgelegen lelievijver kwamen we niet meer toe want voor we het wisten was het al weer lunchtijd.

Foto: Joke

Via Het Lint moest het lukken om bij een lunchgelegenheid te komen. Weliswaar stond deze weg bekend als een weg zonder eind, maar we hadden geluk en bereikten na enige tijd het Anafora parkrestaurant.

Foto: Bea

Op de terugweg werd nog wat gefotografeerd totdat we uiteindelijk weer aankwamen bij het parkeerterrein. Net op tijd, want kort daarna viel de regen met bakken uit de hemel. Een kleine impressie van onze foto’s is bij dit verslag gevoegd.

Wim Kastelijn

Eén antwoord op “Foto-excursie Digibeter”

  1. Wat heb ik weer genoten om er samen op uit te gaan en ook weer zo fijn om elkaar weer te ontmoeten in dit prachtig Maxima park. Eerst de overheerlijke koffie gedronken die Wim had meegebracht met alles erop en eraan hartelijk dank hiervoor en daarna aan de gang met fotograferen. Voldaan thuisgekomen natuurlijk gelijk de foto’s van mijn camera op de pc gezet maar dan komt het het kiezen welke foto gaat het worden om aan jullie te laten zien. Hoe ik dat doe? Ik laat mijn blik een paar keer over al mijn foto’s dwalen en waar ik het meest naar toegetrokken word die foto wordt het…ik kijk alweer uit naar het volgende Digibeter uitje.

Geef een reactie