De Paltz met de Digibeters

Vanochtend werd ik wakker en hoorde de regen tikken. Zolang ik in bed lig, vind ik dat geen vervelend geluid want ik lig lekker warm, en droog. Maar ja, mijn eerste Digibeter excursie stond gepland, naar Landgoed De Paltz. Dus toch maar opstaan en klaar maken om bij Wim te verzamelen… Daar begonnen we met koffie/thee. Toen rustig aan naar onze bestemming. Wim had proef gereden dus dat kon niet misgaan. Behalve dan dat er een mountainbike kampioenschap aan de gang was op de plek waar we zouden parkeren… Gelukkig konden we ietsje verder toch onze auto’s kwijt en kon onze excursie beginnen: alle regenjassen en paraplu’s waren verzameld. En onze camera’s natuurlijk!

Hoewel met name Tinus en Rinus al wat foto’s namen, bleef van de meesten de camera nog even droog in de tas totdat we binnen waren in het Arts Center. 7 warme cholademelken mét slagroom werden besteld. Ook kwamen nu alle camera’s uit de tas. Na de heerlijke traktatie gingen we op stap door het museum. Het bood diverse leuke foto-opties en we bleven droog! Met nog een voordeel: want vervolgens was het buiten droog en scheen zelfs de zon. Dus op naar buiten. Via de krokodillen, konijnen en kabouterhuisjes gingen we het bos in en werden onze camera’s regelmatig gebruikt.

Op weg terug naar de auto’s zijn we nog even de mountainbikers gaan fotograferen, waarna we weer op huis aan gingen. Ik vond het erg gezellig met Joke, Wim, Niek, Kees, Tinus en Rinus en ben benieuwd naar de Digibeter-fotobespreking de eerste maandag van het nieuwe jaar!

2 antwoorden op “De Paltz met de Digibeters”

Geef een antwoord