10 januari 2022: Eigen werk (online)

Op de eerste clubavond van dit jaar werd we een serie foto’s bekeken die heel verschillend van onderwerp zijn. Waarom de fotograaf voor deze foto cq foto’s  heeft gekozen werd door de fotografen uitgelegd.

Het thema “eigen werk” deed zijn naam eer aan. Iedere fotograaf heeft op zijn manier er weer werk aan gehad en hopelijk ook plezier, want dat is erg belangrijk in deze tijd.

4 antwoorden op “10 januari 2022: Eigen werk (online)”

 1. Zo fijn, dat de foto avonden doorgang kunnen vinden met het programma Zoom.nl
  Er waren 28 ingestuurde foto’s, daardoor werd het wel een latertje…
  Weer veel gezien en geleerd van elkaar en ook nog gelachen…
  Bedankt allen die deze gezellige online avond tot stand hebben gebracht.
  Dagdag Bea van Beckhoven van der Schoot.

 2. Tijdens de Zoom clubavond van 10 januari zagen we weer heel veel verschillende foto’s . Ik doe altijd weer nieuwe inspiratie op en denk vaak: “Hoe verschillend kijkt een ieder toch naar de wereld “.
  Als ik kijk naar de foto’s, waar andere clubleden hebben geëxperimenteerd met bijzondere technieken, krijg ik zin om dat ook zelf te gaan doen maar helaas blijft het vaak bij deze gedachte. Herkennen jullie dat?
  De techniek om zeepbellen te bevriezen, waar Henny mee bezig was geweest , sprak me erg aan en dus ging ik op zoek naar leuke video’s en you tube filmpjes. De zoekterm: ” Bevriezende Zeepbellen” hielp me daarbij. Misschien een idee voor een andere liefhebber? Geniet ervan.
  Ik heb wel begrepen dat het minstens – 8 graden moet zijn maar wie weet gaan we dat nog eens meemaken.
  Veel plezier ermee.

Geef een antwoord