Clubavonden

Onderstaande tabel verwijst naar foto’s die op recente clubavonden zijn gepresenteerd.

Clubavonden

DatumKorte omschrijving van de avond
11 oktober 2021Zaterdag 2 oktober 2021 vierden we het 40-jarig bestaan van onze club. Zoals tijdens de quiz die dag voorbij kwam, noem je dat een smaragden, robijnen of doublé jubileum. Op deze gezellige bijeenkomst was er volop tijd om te fotograferen. Tijdens de clubavond van 11 oktober bekeken we ingeleverde foto’s en een deel ervan bespraken we uitgebreider. Hieronder tref je deze foto’s aan.
Deze foto's zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden van onze fotoclub.
13 september 2021 Het thema van de avond was: Zomerfoto's: foto's die afgelopen zomer gemaakt waren of foto's die een zomerse sfeer uitstraalden.
14 juni 2021Foto's gemaakt tijdens het zogenaamde Blauwe of Gouden Uurtje.
10 mei 2021FCB 40 jaar
Foto's, geïnspireerd op oude uitgaven van het clubblad "De Cameraad"
12 april 2021We bespreken tijdens deze online clubavond foto’s die gemaakt zijn voor het thema Minimalisme.
08 maart 202125 Natuurfoto’s van leden werden op 8 maart via zoom besproken door Johan van der Wielen.
25 januari 2021Hier vind je de High Key foto’s zoals die zijn gepresenteerd en besproken op de online clubavond van 25 januari.
14 december 2020Nu ook de fysieke bijeenkomst van 14 december niet door kon gaan, hielden we een online fotobespreking. De bespreking stond in het teken van het jaarthema: beweging.
9 november 2020Online presentatie werkgroep Natuurfotografie. Door de corona-maatregelen kon deze avond geen fysieke bijeenkomst worden gehouden. Leden van de werkgroep presenteren daarom hun foto's hier.
28 september 2020Han Baartmans drieluik:
Otto Verkerk, Mandy van Noorden en Bouwe Taverne presenteerden hun fotografie aan de club.
14 september 2020De eerste avond van het seizoen 2020/2021 heeft als thema: ‘Eigen (zomer) werk ‘.
14 leden hadden in totaal 31 foto’s aangeleverd die tijdens deze avond getoond en besproken werden.
Alle foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Via het contact-formulier zijn de makers (aangegeven op elke foto) bereikbaar. Vermeld de naam van de maker in het bericht indien u informatie wilt hebben over (het gebruik van) een foto.