Agenda

Deze pagina is alleen beschikbaar voor leden van Fotoclub Bilthoven en omstreken

mei
10
ma
2021
Online fotoavond: eigen werk avond met foto’s geïnspireerd door ons 40 jarig lustrum.
mei 10 @ 20:00 – 22:00
foto: Boukje Reuzel

Het plan was om dit jaar ons lustrum uitbundig te vieren. Dit zal helaas niet gaan  maar we  hopen er een [ont] spannende zoom avond van te maken.

We willen tijdens deze avond het 40 jaar Bestaan van de fotoclub ‘herdenken’  middels de foto’s die jullie hebben gemaakt naar aanleiding van de toegezonden Cameraad.
Het accent ligt op de foto en op het verhaal dat daarbij hoort.  Op die manier gaat het Verleden een beetje leven middels de foto’s van het Heden.  We verheugen ons nu op een feestje ‘op afstand’.  
jun
14
ma
2021
Online fotoavond: “Het Blauwe en het Gouden uurtje.”
jun 14 @ 20:00 – 22:00

Fotograaf Dave Zuuring zal via Zoom onze foto’s bespreken.

Het blauwe uur is de benaming voor het verschijnsel dat ‘s ochtends, het uur voor zonsopkomst en ‘s avonds, net na zonsondergang bij bepaalde omstandigheden de lucht en de omgeving een blauwe kleur aannemen. Het blauwe uur is een onderdeel van de schemering en duurt meestal slechts een tiental minuten. Wikipedia (NL)
Het gouden uur, ook wel magische uur genoemd, is een term uit de fotografie, die de korte periode na zonsopgang of voor zonsondergang aangeeft, waarin er meer indirect zonlicht is, waardoor het licht meer rood en zachter is. Omdat de zon aan de horizon staat, gaat het licht een langere afstand door de atmosfeer. Wikipedia (NL)
In verband met de avondklok is het Gouden uurtje toegevoegd aan het Blauwe uurtje.
Met vriendelijke groet
 Nathalie
jul
12
ma
2021
Online fotoavond: Vervalt
jul 12 @ 20:00 – 22:00
Deze avond gaat niet door