Tentoonstelling “Wild”

Jaarthema 2018

Het Lichtruim, 18 januari tot en met 22 februari 2019

De fotoclub Bilthoven kiest jaarlijks een thema. Op de laatste avond van elk kalenderjaar worden de foto’s van leden op dat thema besproken.

Op vrijdag 18 januari werd de foto expositie geopend georganiseerd door de Fotoclub Bilthoven e.o. en het Kunstenhuis. De expositie vind plaats in het Lichtruim en is van 18 januari t/m 22 februari. De expositie heeft als thema: WILD

De tentoonstelling is in die periode te bezoeken op maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Het is niet de eerste keer dat de fotoclub in het Lichtruim exposeert. In heeft onze club al vaker de foto’s gemaakt in het kader van een jaarthema geëxposeerd.

WILD werd gekozen omdat je dit begrip op meerdere manieren fotografisch vorm kunt geven. De hoop en de verwachting is dat niet alleen foto’s zouden binnenkomen van dieren in het wild, maar ook foto’s die wild in compositie waren. En dat is gelukt.

De oogst was een totaal van ca 30 foto’s met veel variatie in uitwerking van het thema.  Alle foto’s zijn dicht bij elkaar gehangen aan een grote wand waardoor je een goed beeld krijgt als je vanuit de bibliotheek naar beneden naar de hal loopt. Daardoor zijn de details wellicht wat moeilijker te zien, maar het totaal beeld maakt veel goed.

De opening werd bijgewoond door 40 leden en genodigden die onder het genot van een drankje en hapje de foto’s kwamen bekijken.

Veel dank aan de organisatoren van deze tentoonstelling: Boukje, Jeannette, Rosalie en Niek. Met gevaar voor eigen gezondheid hebben ze de foto’s met een hoogwerker op de juiste plek weten te hangen. Het resultaat mag er zijn. Ook veel dank aan Jacomijn die onze contactpersoon was bij het Kunstenhuis.

hieronder een aantal foto’s gemaakt tijdens de opening door Bea van Beckhoven-van der Schoot