Van het bestuur

Beste leden van onze fotoclub,

Afgelopen dinsdag heeft de regering besloten de genomen maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen, te verlengen tot en met 28 april. En daarmee is de crisis nog niet over en zullen er waarschijnlijk ook nog bepaalde maatregelen na 28 april van kracht zijn.

Het lijkt inmiddels een eeuw geleden dat we elkaar hebben gezien in het Witte Dorpshuis. De laatste keer was de avond waarop leden van de werkgroep Monochroom hun werk lieten zien. Daarvoor hadden we de Algemene Ledenvergadering.

Voor degenen die het nog eens terug willen lezen: het concept verslag van deze bijeenkomst is te vinden op de website.

Na afloop van de Algemene Ledenvergadering is ook geïnventariseerd wie aan de organisatie van welke activiteit een bijdrage wil gaan leveren. Dit is samengevat in een overzicht dat te vinden is op de website.

Dat waren allemaal mooie plannen, maar inmiddels heeft de realiteit ons ingehaald. De clubsafari die op 16 mei gepland was, gaat niet door. Het is niet zeker of we dit jaar nog een clubsafari kunnen houden.  Ook de clubexpo, die in de Traverse van het gemeentehuis zou gaan plaatsvinden staat op lossen schroeven. We zijn nog in overleg met de gemeente wanneer we wel een expo daar kunnen gaan houden.

Maar gelukkig staan de online activiteiten niet stil. De Corona challenge leverde al een flink aantal kijkjes naar binnen op. En er zijn ook al nieuwe ideeën voor de volgende challenge.

En ook de fotokettingpresentatie gaat door. Diana heeft een manier gevonden om dit toch te doen op de website, ook al zien we elkaar niet in het Witte Dorpshuis.

Onlangs heeft Kees van Gogh zich aangemeld als lid. Van harte welkom terug op het nest Kees.

Het bestuur is op dit moment druk in de weer met een nieuw logo voor onze club. Het huidige logo was aan vernieuwing toe en binnenkort kunnen we jullie meer info hierover geven.

Tot slot wensen we jullie alle sterkte toe in deze tijd. Blijf bezig met de dingen die wel leuk zijn, zoals fotograferen. En verras elkaar met mooie beelden.

Wim Kastelijn.