Expositie foto’s van Cor in het gezondheidscentrum / Stichtse apotheek

Expositieruimte Gezondheidscentrum / Stichtse Apotheek.
Burgemeester De Withstraat 59, De Bilt, van maandag-vrijdag.

De foto expositie met het thema ‘Spreekwoorden en Gezegden over Voedsel’ in het gezondheidscentrum is beëindigd.

In mijn bericht van 12 juni jl. gaf ik de opzet al aan.  Per keer kan één lid (of twee) van de FCB hier exposeren. Daardoor is het mogelijk dat hij of zij uit eigen oeuvre foto’s kan laten zien.

Vanaf nu is een kleine greep uit mijn fotowerk daar geëxposeerd. Op verzoek van de gebruikers van de behandelkamers zijn er geen portretten te zien. Wel enkele foto’s met als thema; architectuur, straatfotografie, natuur en ja, vul maar in.

Ga eens kijken en ik zou het leuk vinden te horen wat jullie van de expo en de ten toon gestelde foto’s vinden. Natuurlijk hoor ik het liefst alleen maar positieve geluiden maar kritische geluiden mogen uiteraard ook. Daar leer ik alleen maar van.

De foto’s zijn te zien van maandag-vrijdag. Op zaterdag is de apotheek wel open maar is de expo ruimte afgesloten, dus niet te bezoeken.

Cor van Vulpen

Geef een reactie