Model Juliëtte. Mijn eerste kennismaking met modelfotografie !

In april van dit jaar ben ik begonnen met modelfotografie naast mijn straatfotografie. Dat houdt in dat ik modellen die ik niet kende moest vragen om een foto-shoot met mij te doen. Daar had ik in het begin wel lef voor nodig maar na een tijd gaat dat gemakkelijker. Ook is het nodig om aanwijzingen te geven voor poses terwijl je aan het fotograferen bent. Multi-tasking !

Inmiddels heb ik 8 shoots gedaan met 3 verschillende modellen(groepen) en heb ik daar al veel van geleerd. In de werkgroep Mixed Focus hebben we het thema water behandeld, daar heb ik de eerste foto laten zien. Dat gaf enkele reacties aan werkgroepleden om wat meer van hetzelfde model te willen zien. Of ik heb dat zo geïnterpreteerd omdat ik graag eigen werk wil laten zien. Hier enkele foto’s van de “beachshoot”.
Jeroen Bögemann

2 antwoorden op “Model Juliëtte. Mijn eerste kennismaking met modelfotografie !”

Geef een reactie