Expositie Fotoclub Bilthoven 2019

Zoals eerder aan jullie meegedeeld kunnen we dit jaar onze jaarlijkse foto expositie niet inrichten in De Traverse van het Gemeentehuis. Een verbouwing is de reden dat de ruimte geruime tijd niet beschikbaar is. We hebben voor dit jaar een alternatieve locatie gevonden. Het gebouw van de WVT in Bilthoven bleek een uitstekende plaats om ons fotowerk te exposeren. Bijkomend voordeel is dat in dit gebouw veel publiek langs komt voor een van de activiteiten bij WVT.

Vorige week is de tentoonstelling door een aantal van onze leden ingericht. Het was even passen en meten want de ophangsystemen waren anders dan we gewend waren. Maar uiteindelijk hing het zoals we wilden.

WVT schrijft zelf op haar website:  “de hele maand september vind je in de Binnenhof diverse foto’s gemaakt door de leden van Fotoclub Bilthoven. Kom vooral eens kijken naar het creatieve moois dat er hangt!”

Bij de ingang staat een scherm met de volgende tekst:

Er zal dit jaar geen officiële opening plaats gaan vinden. Dat mag je natuurlijk niet weerhouden om snel een kijkje te gaan nemen en te zien waar jouw foto nu precies zijn plaatsje gevonden heeft. Hieronder een kleine impressie van de expo.

Hierbij de openingstijden van WVT:

• maandag t/m woensdag 8.30-22.00 uur
  • donderdag 8.30-17.00 en 19.00-22.00 uur
  • vrijdag 8.30-18.00 uur
  • zaterdag 9.30-10.30 uur

Het adres is: Talinglaan 10, Bilthoven.

2 antwoorden op “Expositie Fotoclub Bilthoven 2019”

1. Het is weer een mooie selectie foto’s en laat zien hoe verschillend onze leden hun onderwerpen kiezen en fotograferen. De foto’s hangen ook mooi, een goede expo plaats!