De Interessegroep Creatief Bewerken opgericht.

Op 20 maart heb ik Ton Bergmans, Henny Mol, Joke Man, Yvon Muller uitgenodigd om onze interessegroep formeel van start te laten gaan en in een eerste bijeenkomst verder vast te stellen wat wij willen gaan ondernemen om het creatieve aspect van fotografisch bewerken verder uit te diepen.

(Ook Arnold van der Lee is deelnemer aan onze interessegroep, maar moest helaas verstek laten gaan.)

Met deze zes creatief actieve personen moet een stijlvolle, fantasierijke club ontstaan, en dat bleek al direct op deze bijeenkomst.
Ieder van de aanwezigen had zich op zijn eigen wijze uitgesloofd in het creatief bewerken van één of meer foto’s om zodoende mooie en aparte kunstwerken te realiseren en aan ons te tonen. Zeer inspirerend om te zien hoe anderen het begrip “creatief bewerken” hadden ingevuld.

Dit geeft mij het vertrouwen dat wij een dynamische club zijn waarvan ook de op de fotoclub getoonde resultaten inspirerend voor de andere clubleden kunnen werken,
Rinus.

En dan nu de foto’s die we meebrachten:

Enkele creatief bewerkte foto's

De fotoToelichting van de maker
Ton Bergmans
Amsterdam CS.
Vanaf het stationsplein kan men EYE niet zien en dat willen we wel, dus dat station weggescheurd.
O jé het IJ loopt nu leeg over het plein, is dat even schrikken voor die mensen daar.
Henny Mol
De Duiventil bij het van Boezelaerpark, het was een beetje saaie foto, met een filter uit de app Paint is de foto “creatief bewerkt”.

2 antwoorden op “De Interessegroep Creatief Bewerken opgericht.”