Van het bestuur

De afgelopen week hielden we de Algemene Ledenvergadering. Tijdens deze vergadering werd het jaarthema voor dit jaar meegedeeld.  (VERMAAK).  Bovendien werd de clubsafari aangekondigd. Deze zal op 18 mei naar Breda gaan. Wij wisten op dat moment nog wie de opvolger van Rosalie zou gaan worden. Dat weten wij inmiddels wel. Nathalie is bereid om de functie van programmacommissaris op zich te nemen. Wij hopen dat de leden hier op een ingelaste vergadering op 11 maart mee zullen instemmen.

Het is goed te zien dat steeds meer leden de pen ter hand nemen en een bericht op de website plaatsen.  Dit is de manier om op de hoogte te blijven van elkaars bezigheden op het gebied van de fotografie. Wij moedigen daarom ook iedereen aan om dit te blijven doen. Zoals Tinus al eerder schreef zal van alle berichten die op de website staan een nieuwsbulletin worden samengesteld. Daarmee beschikken we toch weer over een Cameraad die het waard is om gelezen te worden.

Ook is tijdens de Algemene Ledenvergadering meegedeeld dat er een nieuwe werkgroep is gevormd: Mixed Focus. De eerste resultaten zijn reeds op de website, en dus ook in het nieuwsbulletin, te vinden.

We hebben er ook twee nieuwe leden bij: Jan Kortekaas en Hans Traag. Van harte welkom bij onze fotoclub.

Carnaval in Tilburg

En slot een kort berichtje over de werkgroep Digibeter. Onlangs hebben Rinus en Tinus besloten om niet langer lid te zijn van deze werkgroep. Allebei om zeer begrijpelijke redenen. Vraag die bij mij dan opkomt: wat gaan ze daarna doen? Afgelopen zondag was ik in Tilburg om te kijken naar de carnavalsoptocht. En wie liepen daar in mee? Ik begreep meteen waarom ze even geen tijd hadden voor Digibeter. En een geluk voor mij dat ik door deze foto te nemen nu al klaar ben voor het jaarthema.

Wim Kastelijn

2 antwoorden op “Van het bestuur”