Werkgroep Mixed Focus

Afgelopen donderdag 28 februari hadden wij onze derde bijeenkomst. Tijdens de afgelopen periode was ons focus gericht op het begrip: ‘Rond’. Ieder op zijn eigen manier ging op zoek naar ‘Ronde’ vormen en vond dit terug tijdens zijn bezoek aan een kasteel in een kroonluchter, de ander maakte een foto van het markeringspunt, een Bol, op de Noordkaap, sommigen van ons vonden het thema terug in de dagelijkse dingen, zoals zijn glaswerk, of in de glazen van een zonnebril. Kijk zelf maar naar de verschillende foto’s van dit thema op de site.

Het was bijzonder om te merken dat voor de één het zoeken naar Rond een hele klus was, terwijl de andere overal Ronde vormen zag. Op deze manier leer je van elkaar om weer anders naar de wereld te kijken. Een inspirerende ochtend.

De werkgroep heeft nu 7 leden; een mooi getal. Dit betekent dat we voorlopig met deze groep aan de slag gaan. Je kunt altijd op de wachtlijst of misschien zelf een ander groepje starten?!

Veel plezier met je camera.

Boukje Reuzel

Geef een reactie