20201224-uitnodiging-fotobespreking-high-key logo
Bilthoven, 26 december 2020

High Key avond 25 januari

Uitnodiging om mee te doen

Maandagavond 25 januari organiseren we alweer de derde online fotobespreking. De avond is van 20.00 t/m 22.00. De bespreking staat in het teken van ‘high key fotografie’. Voor een toelichting hierop, zie het bericht van Jan op onze site.
Er zijn twee opties om deel te nemen aan de online fotobespreking:
  1. met één eigen foto of
  2. zonder foto.
Introductiefoto high key fotografie
De meeting is via zoom. We hopen op een grote deelname.
Als je wilt deelnemen mét een foto, geef je dan wel snel op. Gebleken is dat ongeveer 20 foto’s wel het maximum is om te kunnen bespreken. Anders moeten we de bespreking te veel ‘afraffelen’.
Voor het aantal deelnemers geldt geen maximum.
Wel willen we vragen om een nieuwe foto te maken speciaal voor deze avond. Het thema is immers zowel creatief als technisch voldoende uitdagend om nieuwe foto’s te maken. Het thema leent zich ook goed in tijden van Corona: met high key fotografie kan je zowel thuis, in de eigen tuin of eigen omgeving aan de slag. Ook leent het zich voor meerdere soorten fotografie waaronder portret-, natuur- en productfotografie.
Als je aarzelt om deel te nemen omdat je nog niet eerder gebruik hebt gemaakt van zoom, neem dan contact op met Tinus en Jan via webmaster@fotoclubbilthoven.nl. Zij kunnen je dan helpen. Ook is er op de website een handleiding te vinden.
Op de website is een speciaal forum geopend voor vraag en antwoord over het thema "High Key". Dit forum is, net zoals alle andere forums op de website, alleen te zien en te gebruiken door leden van de fotoclub. Het bericht van Jan vind je ook op dit forum.
Aarzel niet dat forum te gebruiken als je vragen hebt of suggesties wilt doen of antwoorden en reacties te geven op vragen die medeclubleden hebben gesteld.
MailPoet