Boottocht door de Molenpolder

Fluisterboottocht door de Molenpolder Op woensdag 24 april zijn we met de werkgroep Digibeter en enkele van onze partners/familieleden naar de Molenpolder bij Tienhoven gegaan. We huurden daar een fluisterboot om onder met een ervaren gids van Staatsbosbeheer ruim twee uur foto’s te maken van dit prachtige natuurgebied. Met de (meer…)

Van het bestuur

De afgelopen week hielden we de Algemene Ledenvergadering. Tijdens deze vergadering werd het jaarthema voor dit jaar meegedeeld.  (VERMAAK).  Bovendien werd de clubsafari aangekondigd. Deze zal op 18 mei naar Breda gaan. Wij wisten op dat moment nog wie de opvolger van Rosalie zou gaan worden. Dat weten wij inmiddels (meer…)

Terugblik op afgelopen jaar

Het afgelopen jaar werden weer een groot aantal activiteiten door de leden van onze fotoclub ondernomen.

• Er waren tal van inspirerende clubavonden in Het Witte Dorpshuis. Zo hadden we de gebruikelijke eigen werk avonden,  avonden verzorgd door een van de werkgroepen en avonden waarbij we externe sprekers ontvingen.

“Woord van de voorzitter uitgesproken op de Algemene Ledenvergadering van 25 februari 2019” verder lezen

Uitstapje Digibeter naar De Uithof

Op zaterdag 23 februari gaat de werkgroep Digibeter op foto excursie naar de Uithof. We verzamelen om 10 uur bij Sportcentrum Olympos, Uppsalalaan 3, 3584 CT UTRECHT. De verwachting is dat er een veelheid aan onderwerpen gefotografeerd kan worden, van architectuur, tot sport. Maar ook het voorjaarszonnetje dat zaterdag verwacht wordt (meer…)

Tentoonstelling “Wild”

Jaarthema 2018

Het Lichtruim, 18 januari tot en met 22 februari 2019

De fotoclub Bilthoven kiest jaarlijks een thema. Op de laatste avond van elk kalenderjaar worden de foto’s van leden op dat thema besproken.

Op vrijdag 18 januari werd de foto expositie geopend georganiseerd door de Fotoclub Bilthoven e.o. en het Kunstenhuis. De expositie vind plaats in het Lichtruim en is van 18 januari t/m 22 februari. De expositie heeft als thema: WILD

De tentoonstelling is in die periode te bezoeken op maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 17:00 uur.

“Tentoonstelling “Wild”” verder lezen