Expositie Fotoclub Bilthoven 2019

Zoals eerder aan jullie meegedeeld kunnen we dit jaar onze jaarlijkse foto expositie niet inrichten in De Traverse van het Gemeentehuis. Een verbouwing is de reden dat de ruimte geruime tijd niet beschikbaar is. We hebben voor dit jaar een alternatieve locatie gevonden. Het gebouw van de WVT in Bilthoven bleek een uitstekende plaats om ons fotowerk te exposeren. Bijkomend voordeel is dat in dit gebouw veel publiek langs komt voor een van de activiteiten bij WVT.

Vorige week is de tentoonstelling door een aantal van onze leden ingericht. Het was even passen en meten want de ophangsystemen waren anders dan we gewend waren. Maar uiteindelijk hing het zoals we wilden.

“Expositie Fotoclub Bilthoven 2019” verder lezen

Open Dag

Op de OPEN DAG 2019 van de NVvS (Nederlandse Vereniging voor Stereofotografie) op zaterdag 28 september 2019 kan iedereen kennismaken met de fascinerende wereld van stereofotografie en andere 3D-beeldtechnieken. De OPEN DAG vindt plaats in meerdere ruimten van het zalencentrum ‘t Visnet in Huizen.

De dag begint om 10.30 uur en eindigt om 15.45 uur. De zaal is open vanaf 9.45 uur.

“Open Dag” verder lezen

Boottocht door de Molenpolder

Fluisterboottocht door de Molenpolder Op woensdag 24 april zijn we met de werkgroep Digibeter en enkele van onze partners/familieleden naar de Molenpolder bij Tienhoven gegaan. We huurden daar een fluisterboot om onder met een ervaren gids van Staatsbosbeheer ruim twee uur foto’s te maken van dit prachtige natuurgebied. Met de (meer…)

Van het bestuur

De afgelopen week hielden we de Algemene Ledenvergadering. Tijdens deze vergadering werd het jaarthema voor dit jaar meegedeeld.  (VERMAAK).  Bovendien werd de clubsafari aangekondigd. Deze zal op 18 mei naar Breda gaan. Wij wisten op dat moment nog wie de opvolger van Rosalie zou gaan worden. Dat weten wij inmiddels (meer…)

Terugblik op afgelopen jaar

Het afgelopen jaar werden weer een groot aantal activiteiten door de leden van onze fotoclub ondernomen.

• Er waren tal van inspirerende clubavonden in Het Witte Dorpshuis. Zo hadden we de gebruikelijke eigen werk avonden,  avonden verzorgd door een van de werkgroepen en avonden waarbij we externe sprekers ontvingen.

“Woord van de voorzitter uitgesproken op de Algemene Ledenvergadering van 25 februari 2019” verder lezen

Uitstapje Digibeter naar De Uithof

Op zaterdag 23 februari gaat de werkgroep Digibeter op foto excursie naar de Uithof. We verzamelen om 10 uur bij Sportcentrum Olympos, Uppsalalaan 3, 3584 CT UTRECHT. De verwachting is dat er een veelheid aan onderwerpen gefotografeerd kan worden, van architectuur, tot sport. Maar ook het voorjaarszonnetje dat zaterdag verwacht wordt (meer…)