Online Algemene ledenvergadering & presentatie door Arie Havelaar

2021-02-22T22:00:00+01:00
Waar:
Digitaal via Zoom
Details in de uitnodiging voor de Zoom-sessie

Leden ontvangen de link naar de zoomsessie uiterlijk een dag voor de bijeenkomst start.

Algemene ledenvergadering

Nadere informatie volgt.

Presentatie door Arie Havelaar

Arie Havelaar is sinds 2006 lid van de FCB en heeft altijd met veel plezier de bijeenkomsten en andere activiteiten van de fotoclub bijgewoond. Na zijn pensionering in 2014 is hij naar de Verenigde Staten verhuisd waar hij hoogleraar is aan de University of Florida in Gainesville, FL. Hij is altijd lid gebleven van de club en probeert als hij in Nederland is zo nu en dan een avond bij te wonen.

Vanwege de COVID-19 epidemie is Arie al meer dan een jaar niet in Nederland geweest, maar de online bijeenkomsten bieden een welkome kans om actiever mee te doen. Op 22 februari zal hij een selectie laten zien van foto’s die hij in zijn nieuwe omgeving heeft gemaakt. Er zullen foto’s te zien zijn van zijn serie in wording “Gainesville met de groothoek”, van de natuur rond zijn woonplaats, van nationale parken en macrofoto’s van de bloemen en insectenweelde in zijn tuin.