foto’s clubsafari, tevens laatste clubavond van dit seizoen.

Wanneer:
3 juni 2019 @ 20:00 – 22:30
2019-06-03T20:00:00+02:00
2019-06-03T22:30:00+02:00
Waar:
HF Witte centrum
Henri Dunantplein 4
3731 CL De Bilt
foto's clubsafari, tevens laatste clubavond van dit seizoen. @ HF Witte centrum

Maandag 3 juni is de laatste clubavond van dit seizoen en daarom vinden we het leuk om het deze avond ‘even iets anders te doen’.

Het eerste gedeelte van de avond staat in het teken van het presenteren van de foto’s van de Fotosafari dag in Breda. Aan het begin van de dag kregen de deelnemers een speelse opdracht mee. Als tweetallen gingen ze, tot aan de lunch, foto’s te maken, waarin per tweetal één kleur centraal stond.  Wim Zaat gaat van deze foto’s een mooie presentatie maken, waarin (ongeveer 5 foto’s per persoon) een kleurrijk en gevarieerd beeld van deze stad wordt getoond. De fotografen kunnen, naast het verhaal van Wim, jullie misschien ook nog iets vertellen en/of feedback vragen.

Het tweede gedeelte van de avond staat in het teken van het afsluiten van dit seizoen.

We stellen voor om na de presentatie rond 21.15 – 21.30  iedereen een drankje  gaat halen aan de bar en dat dan niet in de centrale ruimte maar gezamenlijk in de ruimte van onze zaal op te drinken.

Het bestuur zal dan zorgen voor wat hartige lekkernijen erbij.

Op informele wijze hebben we dan wat meer tijd voor elkaars verhaal.

Rond 22.00 uur sluiten we de avond af.

Namens het Bestuur,

Nathalie van der Poel